Blog - Bandol sur mer Berlin
Menu

Dear guests, today we are offering this 6-7 course Menü. Should you have allergies/interolerances or simply prefer not to eat certain products please let us know in advance so we can offer you a Menu more tailored to your individual wishes.


Menu

cured char
cream of lettuce, pickled chanterelles

celeriac
bone marrow, vinegar shallots, peppergrass

veal sweetbreads
 wild garlic, spring onion, chard

  razor clams
asparagus, sea-grass, lemon

Schorfheide venison
turnips, spruce needles, sunflower seeds

buckwheat
  medlar, lemon curd, sorrel

rhubarb
  green tea, caramelised chocolate



6 courses 92,-  7 courses 102,-
  Wine pairing: 6-courses 53,-  7-courses 60,-
selection of french and german cheese small: 10,-  large: 18,-





Menü

Sehr geehrte Gäste, wir bieten Ihnen Heute diesen 6-7 Gänge Menü an. Falls Sie Allergien/Unverträglichkeiten haben oder irgendwas nicht essen mögen, bitte teilen Sie uns das im Vorfeld mit damit wir besser auf Sie eingehen können & ein entsprechendes Menü anbieten können.


Menü

gebeizter Müritzsaibling
   Kopfsalatcreme, eingelegte Pfifferlinge

Sellerie
Knochenmark, Essig Schalotten, Pfefferkraut

Kalbsbries
 Bärlauch, Frühlingszwiebeln, Mangold

Schwertmuscheln
Spargel, Seegras, Zitrone

Reh aus der Schorfheide
Mairüben, Fichtennadeln, Sonnenblumkerne

Buchweizen
Mispeln, lemon curd, Sauerampfer

Rhabarber
grüner Tee, karamelisierter Schokolade




6 Gänge 92,- 7 Gänge 102,-
Weinbegleitung: 6-Gang 53,- 7-Gang 60,-
Eine Auswahl deutscher und französischer Käse: klein 10,-  groß 18,-






Top